Nagelförlängning

Nagelförlängning

För dom som inte har långa naglar eller biter på dom. Vi sätter en topp på den egna naglen och anpassar längden efter önskemål.sedan applicerar vi ett akryl/gele ovanpå.Naglarna ser långa och naturlig ut.

 

Rosa och Vita( Fransk )

Skillnaden är utseendet på dina naglar.Här används ett rosa pulver som appliceras på halva naglen och på andra halvan appliceras ett vit pulver, på detta sätt får naglarna ett utseende likt Fransk manikyr.

 

Fyllning

När konstnaglarna har växt ut behövs ett pulver för att fylla utväxten på naglarna, görs ca var annan(tredje) vecka.

 

Gelé

Gele är mjukt och passar för alla

 

Akryl

Akryl är hårdare än gele men för de som är allergi för akryl så vänder de till gelé istället

 

img-0158.jpg

 

Här finner ni goda  råd om hur man sköter sina naglar, både naturliga och konstnaglar för att uppnå bästa, mest hållabara resultat.

 design.jpg

 

Manikyr ( nagelvård )

-Använd nagelolja regelbundet. Minst en gång om dagen, men gärna mer. Man kan inte övervårda med nagelolja. Vanlig olivolja eller babyolja fungerar ej då oljan är för tjock och molekylerna för stora för att kunna tas upp i nageln och ger ingen effekt.

 -Använd nagelbandscrem 1 gång/veckan.

 -Gå på regelbundna manikyrer varje-varannan månad.

 -Ha naglarna lackade, detta skyddar dina egna naglar.

-Byt inte nagellack för ofta då removern skadar dina naglar. Max 2 ggr/månaden.

-Använd handskar när du diskar eller är i trädgården. Vatten torkar ut nageln och gör att det kommer spricka och gå av.

-Peta aldrig under nageln med vassa föremål.

-Bit och peta inte på nagelband.

-Använd inte naglarna som verktyg, var rädd om dem!

 

 

 Konstnaglar ( Nagelförlängning ) !!

-Konstmaterialnaglar sitter mycket bättre och håller mycket länge om man sköter dem med olja. Massera in olja på naglarna 2-3 ggr dagligen. Oljan skyddar nageln från bla. syre som missfärgar nageln och ger sprickor. Man kan likan materialet vid en hård plast, smörjer man nageln med olja blir den flexibel och stark. En ”gammal”, uttorkad plastbit byts lätt av-detta händer om man inte oljar nageln. Ju mer man använder oljan desto längre ner i nageln går den. Använder man olja flitigt vårdar den även din egen nagel under materialet så att den naturliga nageln är vacker och välmående den dag man eventuellt skulle vilja ta bort materialet.

-Använd handen som om den vore nylackad, då kommer naglarna att hålla!

-Peta aldrig under nageln med vassa föremål.

-Använd inte naglarna som verktyg, var rädd om dem!

-Använd ej diskmedel eller handcrem med citrus i, detta kan lösa upp dina konstnaglar.

-Det går jättebra att lacka naglarna om man gjort en fransk förlängning. Tänk på att använda underlack för att skydda den vita tippen så kan du sedan ha vilken färg du vill över. Lacket kommer sitta som berg på konstnaglar. Sedan tar man bara bort lacket med remover, detta kommer ej lösa upp dina konstnaglar.

-Gå på regelbundna återbesök. Hur ofta är svårt att säga, det är olika från person till person men någonstans mellan 3-7 veckor. När du ser att kanten vuxit ut och ligger några millimeter över nagelbandet är det dags att boka återbesök.Väntar man för länge kan tipparna gå av och det blir då dyrare att göra nya naglar än att fixa de som redan sitter.

-När kanten vuxit ut kan man lägga på ett lager med genomskinligt lack, detta gör att naglarna håller lite längre. Tänk dock på att man måste gå på återbesök i alla fall.

-Det är ok att fila ner längden på dina konstnaglar om de skulle bli för långa. Använd då en ”sandpapper”fil. Ej glas- eller metallfil som istället kan rispa upp sprickor i materialet. Fila aldrig runt nagelband eller på sidan av nageln, då finns det risk att materialet släpper.

-Sola är ok med konstnaglar. Dock kan det vita gulna om man solar och får solskyddsfaktor på konstnageln. Skall du resa utomlands använd ett täckande lack över för att skydda nageln.

-Riv inte av, bryt inte av och klipp inte i materialet. Materialet har gått ner i din egen nagel och binder till den. Bryter man bort materialet kommer du dra med en del av din egen nagel och detta gör väldigt ont. Det kan ta flera månader innan nageln repat sig igen och innan dess blir den mjuk, böjer sig åt fel håll och man har en lätt brännande känsla i nageln. Gå till din nagelterapeut och få det borttaget på rätt sätt.

Välkommen till Beauty4You !!

 

 

 

 

Nagel Förlängning

10%

RABATT för STUDENTER !

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)